Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Α.Σ. Νεφέλη - Α.Ο.Κ. Πάμισσος 3-1..!!!



Η ομάδα του Καλλιθήρου σημείωσε σπουδαία νίκη εις βάρος του Πάμισσου Καλογριανών με σκορ 3-1 στο δεύτερο παιχνίδια – μπαράζ για την άνοδο στηνΑ΄ Ερασιτεχνική και πήρε έτσι προβάδισμα για αυτήν μιας και της αρκεί μια ισοπαλία στο τελευταίο ματς το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τη Δόξα Μασχολουρίου.
Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και με αρκετό κόσμο τόσο με φιλάθλους από τις δυο ομάδες αλλά και με Καρδιτσιώτες οι δυο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένες για τη νίκη γνωρίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα είχαν το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδο.
Η Νεφέλη πήρε σιγά – σιγά την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε στο σκορ στο 15΄ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Αργύρη μετά από μπαλιά του Καρανάσιου,  και ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον Παπαλίτσα δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς των φιλάθλων αλλά και του πάγκου της ομάδας του. Στη συνέχεια ο Πάμισσος    ισορρόπησε το παιχνίδι και αφού στο 27΄ ο Βαγγελάκος απομάκρυνε το σουτ του Παπαδόπουλου, στο 38΄ έγινε το 1-1 με σουτ του Γαγάνα μέσα από τη περιοχή ύστερα από γύρισμα του Οικονόμου Θ , με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες και τους λογαριασμούς ανοικτούς.
Το 2ο ημίχρονο άρχισε με τις καλύτερες προυποθέσεις για την Νεφέλη μιας και κέρδισε πέναλτυ που κέρδισε ο Αργύρης και εκτέλεσε εύστοχα ο Βαγγελάκος Ε , ενώ παράλληλα αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα ο Σιαματάς , για να φτάσουμε στο 60΄ όταν σε κόρμερ του Μυριώτη ο Μπάλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1. Στο υπόλοιπο διάστημα δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και το τέλος του αγώνα βρήκε τη Νεφέλη τελική νικήτρια.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαλάνης με βοηθούς τους κ.κ Βαφειάδη και Πολύζο και 4ο τον κ. Τζαφάλια.
Νεφέλη: Βαγγελάκος Κ , Κολοκύθας, Παπαβασιλείου Π, Μπάλας , Καντερές, Καρανάσιος, Βαγγελάκος Ε , Αργύρης(54΄ Παπαβασιλείου Στ), Θεοδωράκος(73΄Κοντός), Κολοβός, Μυργιιώτης(70΄ Κολοκύθας Λ)
ΑΟΚ Πάμισσος: Παπαλίτσας, Αγραφιώτης, Σαπουνάς(30΄ λ.τ Τσικρίκας Γ), Τσαπράζης(50΄ Κυπρής), Σιαματάς, Καμινιώτης Α,. Καμινιώτης Ε, Οικονόμου Θ(60΄ Οικονόμου Ε), Γκαρνάρας, Παπαδόπουλος, Γαγάνας.  from http://www.karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: