Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Δόξα Μοσχολουρίου - Α.Σ. Νεφέλη

Η ομάδα της Νεφέλης Καλλιθήρου είναι η ομάδα που θα πάρει τελικά το μοναδικό εισιτήριο ανόδου μέσω των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική Καρδίτσας.
Ο αγώνας είχε δραματική εξέλιξη καθώς για τα 96 λεπτά όλα ήταν ανοιχτά για την ομάδα που θα έπαιρνε την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία της ερασιτεχνικής Καρδίτσας. Θυμίζουμε ότι η Νεφέλη αρκούνταν ακόμα και στην ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ ενώ η ομάδα της Δόξας Μοσχολουρίου ήθελε μόνο τη νίκη.
Έτσι στο 90' και ενώ το σκορ ήταν 0-0 η ομάδα της Δόξας Μοσχολουρίου πέτυχε το 1-0 με σκόρερ τωνΚουτσώνα Κ. και έφτασε ενάμισι βήμα πριν την άνοδο. Τη τελευταία λέξη της όμως την είπε η ομάδα της Νεφέλης που στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων (!) με πλασέ του Θεοδωράκου κατάφερε να ισοφαρίσει και να φτάσει στην πολυπόθητη άνοδο.
Εκτός από την συγκλονιστική εξέλιξη του παιχνιδιού που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο κυριολεκτικά, αυτό που επίσης έμεινε από τη χθεσινή αναμέτρηση ήταν η παρουσία των φιλάθλων και των δυο ομάδων που γέμισαν όχι μόνο τη κερκίδα αλλά και τους γύρω χώρους δημιουργώντας μια καθαρά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.
Στα αγωνιστικά τώρα στο 1ο ημίχρονο η Νεφέλη ήταν καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες με τονΘεοδωράκο στο 3΄ όταν από κοντά έπιασε κεφαλιά και μπλόκαρε ο Έξαρχος , στο 16΄ όταν σε κεφαλιά του Βαγγελάκου έδιωξε τελευταία στιγμή ο Μπαϊράμης , στο 43΄ σε γύρισμα του Θεοδωράκου από καλή θέση ο Μπάλας σούταρε άουτ , στο 44΄πάλι σε γύρισμα του Θεοδωράκου ο Μυργιώτης δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά και στο 45΄ σουτ του Αργύρη από το ύψος της περιοχής σούταρε άουτ. Σε διάστημα του 1ου ημιχρόνου η Δόξα απείλησε 39΄ όταν από φάουλ του Κάκκου ο Σοφός Μ. από κοντά σούταρε για να μπλοκάρει ο Βεγγελάκος.
Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε πιο δυνατά και στο 47΄απείλησε όταν ο Κλιάρης μέσα από τη περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Από την άλλη η Νεφέλη κοίταξε περισσότερο την άμυνα της για να έχουμε τη γνωστή κατάληξη των τελευταίων λεπτών.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μαλλιώρα που απέβαλε στο τέλος του αγώνα τον Κάκκο, όπως και των βοηθών Χάρμπα και Διπλάρη , ενώ 4ος ήταν ο Μαργιολάς.
Δόξα Μασχολουρίου: Έξαρχος, Κουμπριτζιώτης, Ελευθερίου(73΄ Σοφός Στ), Μελισσός, Κουτσώνας Κ, Σοφός Δ, Σοφός Μ, Κουτσώνας Π(90+ Τσιούμας), Μπαιράμης, Κάκκος, Κλιάρης(60΄ Χατζής)
Νεφέλη: Βεγγελάκος Κ, Κολοκύθας Α, Θεοδωράκος, Παπαβασιλείου Π, Αργύρης, Βαγγελάκος Κ, Καρανάσιος, Καντερές, Μυργιώτης, Μπάλας(55΄Παπακώστας – 84΄ Κολοκύθας Λ), Κολοβός(88΄ Παπαβασιλείου Σ).
πηγή: εφημερίδα "Η Αλήθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: